Loading...
Sports Vision Center 2018-06-07T18:35:01+00:00

Project Description

Sports Vision Center

This project consisted of creating a new space for a sister company to an existing optometry office. The given office space was 4000 square feet and was to match the existing styling of the parent company.

Modifications and refinements included new partitions, a new ceiling system, electrical upgrades, and a new employee kitchen and lunch area. New porcelain and laminate flooring was installed along with quartz countertops, custom fabricated displays & cabinetry, new restrooms and a complete repainting of the interior and exterior of the building

Project Details

LOCATION

Riverside, CA

DATE

May 30th, 2018

CLIENT

Sport & Sun

PROJECT TYPE

Commercial, Tenant Improvement

Project Gallery